fbpx Menu

Cam-Am Demo Weekend

Ja, hij is er weer! Het Can-Am Demo weekend. Al vele mensen hebben we een onvergetelijke ervaring kunnen bieden, door kennis te laten maken met deze eigenzinnige 3-wielers. Los van Spyder zal deze editie in het teken staan van Ryker. Het broertje van de Spyder is al enige tijd op de markt, maar nu krijg je ook de kans om kennis te maken met deze vernieuwde modellen reeks!

Bij het evenement zal zowel de showroom als de werkplaats geopend zijn. Op zaterdag 8 juni van 10:00 tot 17:00 en zondag 9 juni van 10:00 tot 17:00

  • Waarom mag je dit evenement niet missen?
  • Acties op Spyder en Ryker
  • Korting op accessoires
  • Gratis motor of Can-Am, technische inspectie
  • Gratis eten en drinken
  • Win een dag Can-Am Spyder rijden.

Onze specialisten zullen op afspraak GRATIS motorchecks uitvoeren! De eerste 12 bezoekers die een afspraak maken in de werkplaats zullen een gratis Putoline RS1 Bike Wash Pro ontvangen.

Gedurende het event is het mogelijk om gezellig met z’n allen een broodje Unox of broodje hamburger te eten, tezamen met wat fris of koffie. Ook zal de muziek niet ontbreken

Voor de kinderen zal er onder andere een springkussen aanwezig zijn, zodat zij zich vermaken terwijl jij dit ook doet.Zien we jou daar? Wij zijn er klaar voor.

Proefrit Spyder & Ryker

Reserveer nu een tijd om op 1 of 2 maart een 2019 Spyder of Ryker te testen.
    Voor het besturen van een Can-Am moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs, behaald voor 19 januari 2013. Of in het bezit zijn van een A motorrijbewijs!