fbpx Menu

Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland

Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland, gevestigd in Zuid-Holland. Na jaren lange ervaring te hebben opgebouwd hebben we al vele tevreden Can-Am Spyder klanten in de rondte rijden die vanuit heel West-Europa ons weten te vinden. Het is een complex voertuig waarmee je maar bij weinig punten in Nederland terecht kunt, maar nu hoef je niet meer verder te zoeken.

Can-Am Dealer

Wij zijn dé CAN-AM dealer van Nederland. Met maarliefst zeven uitvoeringen in ons assortiment hebben wij zeker de Can-Am Spyder die bij jou past.

Bekijk onze Spyders

Can-Am accessoires

Wij kunnen alles voor jou op maat afstellen. Van het stuur tot pedalen, alles voor jou op maat. Tijdens elke rit kun jij genieten van het perfecte comfort!

Bekijk de accessoires

Can-Am video's

Nog niet overtuigd van de kracht en het charme van de Can-Am Spyder? Wij hebben een selectie Spyder promo's voor jou klaar staan.

Bekijk de video's

Proefrit maken

Laat je goed adviseren over dit unieke voertuig. Wij staan je graag te woord. Je kunt uiteraard ook langskomen om een proefrit te maken.

Proefrit maken

Can-Am Spyder 2019 modellen

Motorcompany Nieuwerkerk

Wat voor ons op 1 staat is goede persoonlijke service en contact. Wij zijn heel transparant naar onze klanten toe en doen alles in overleg. Mochten er tijdens een reparatie of onderhoud onvoorziene werkzaamheden aan het licht komen dan zullen wij altijd contact leggen. Dit voorkomt onnodige teleurstellingen.

Jouw motor GRATIS laten controleren op de huidige staat van uw motor? Maak een afspraak

Contact details
0180 - 44 31 06
info@motorcompany.nl

Motorcompany Nieuwerkerk
’s Gravenweg 328E
2911BK Nieuwerkerk a/d IJssel
Klik hier voor de routebeschrijving

Laat een berichtje achter!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.