fbpx Menu

Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland

Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland. Onze showroom is gevestigd in Zuid-Holland en is goed bereikbaar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste Can-Am Spyder en Can-Am Ryker dealer van Nederland. Het is een complex voertuig waarmee je maar bij weinig punten in Nederland terecht kunt, maar nu hoef je niet meer verder te zoeken.

Can-Am dealer

Wij kunnen alles voor jou op maat afstellen. Van het stuur tot pedalen, alles voor jou op maat. Tijdens elke rit kun jij genieten van het perfecte comfort!

Kom langs!

Can-Am Spyder

Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland. Met maarliefst acht modellen in ons assortiment hebben wij zeker de Can-Am Spyder die bij jou past.

Can-Am Spyder

Can-Am Ryker

Maak nu kennis met het brute broertje van de Spyder. De Can-Am Ryker is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Je vindt de Can-Am Ryker uiteraard in onze showroom.

Can-Am Ryker

Full Operational Lease

Met onze Full Operational Lease nemen wij alle zorgen voor jou uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te tanken en te genieten van je Can-Am.

Full Operational Lease

Can-Am Spyder 2020 modellen

De leukste Can-Am dealer van Nederland

Men zegt wel eens ‘Talk the talk … walk the walk’. Niet alleen wij vinden dat wij de leukste, vetste en meest brute Can-Am dealer van Nederland zijn, maar onze klanten vinden dat ook. Wij hebben enorm veel passie als het aankomt op deze driewielige machines. De Can-Am Spyder is ook niet zomaar een apparaat wat je ergens kunt aanbieden voor onderhoud. Dit vergt een specialistisch oog. Je bent bij ons als grootste Can-Am dealer dan ook in goede handen.

Can-Am Spyder en Can-Am Ryker

Je kunt bij ons kiezen uit ruim 7 Can-Am Spyder 2019 modellen in diverse kleuren. Ook zijn sommige 2018 modellen in overleg nog verkrijgbaar. Sinds kort vind je ook het stoere broertje van de Spyder terug in onze showroom, de Can-Am Ryker. Als Can-Am dealer zijn wij speciaal door Can-Am BRP geselecteerd om dit vette apparaat als eerste naar Nederland te mogen halen.

Wees welkom in onze showroom

Wil je een proefrit maken of onze Can-Am’s komen bezichtigen? Dat kan! Bel ons op 020 – 480 8010 of kom gezellig langs.

Neem contact op

Laat een berichtje achter!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.