Menu
Ga terug naar de Rykers

Can-Am Ryker 600

De Can-Am Ryker 600 is er al vanaf € 11.240,00 incl. afleveringskosten

Met de Can-Am Ryker trapt Can-Am het tijdperk in voor dit kleine broertje van de Can-Am Spyder. Deze vette machine is voorzien van de nieuwste technieken voor een betaalbare prijs. De Ryker is een absolute musthave.


Cam-Am Ryker 600 zelf samenstellen

De Can-Am Ryker kun je helemaal zelf samenstellen. Op deze manier rij jij jouw unieke driewieler. De Can-Am Ryker kun je samenstellen via de onderstaande app. Android is nog niet beschikbaar.

Kleurstelling
Eén van de toffe features aan de Can-Am Ryker is dat je via de bovenstaande app helemaal los kunt gaan met samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit maarliefst 12 kleuren voor de kappen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.


Can-Am Ryker 600 eigenschappen

Aantal cilinders2
Cilinderinhoud600CC
PK47
TransmissieVolledig automaat
DisplayStrakke 4,5″ digitaal display met snelheidsmeter, toerenteller en informatie
BergruimteCompact handschoenkastje
OnderstelKYB Suspension
Driving modesStandaard en eco
UfitDoor zijn speciale frame is het mogelijk om een persoonlijke voetsteunpositie te verwezenlijken d.m.v. het Ufit-systeem.
AansluitingenDubbele USB aansluiting voor al uw apparaten

Klik hier voor de overige details


De Can-Am Ryker 600 komen bezichten en een proefritje maken?

Wilt u op Can-Am Ryker 600 een proefrit maken? Wij verwachten dat deze Ryker vanaf januari in onze showroom staat. Bel ons op 0180 – 44 31 06 of maak een afspraak en wij bellen u op wanneer de Ryker binnen is.

Pre-order plaatsen

Twijfel geen seconde en plaats nu je pre-order! Uiteraard kun je bij ons ook financiering aanvragen voor jouw eigen Can-Am Ryker. Wij werken met NU Motorijden.

Pre-order plaatsen

Ga terug naar de Rykers