fbpx Menu
Ga terug naar de Rykers

Can-Am Ryker 600

De Can-Am Ryker 600 doet niets onder aan de Can-Am Spyder. De stoere zithouding, strakke looks en het dikke geluid zorgen ervoor dat iedereen even stopt om te kijken als je op de Ryker voorbij komt rijden. De Can-Am Ryker 600 heeft een volledig automatische transmissie. Hierdoor hoeft er niet meer geschakeld te worden, waardoor iedereen met weinig ervaring op een twee- of driewieler toch optimaal kan genieten van de Ryker. Uiteraard zorgt het VSS (Vehicle Stabilty System) van de Ryker voor de laatste puntjes op de i rondom de weglegging van dit schitterend apparaat.

Een ervaring Ryker

De Can-Am Ryker 600 is het instapmodel van de Can-Am Ryker serie. Dit betekent niet dat dit de minst leuke is. Door het lage zwaartepunt en de lage zitpositie kun je elke bocht met het grootste gemak overwinnen. Daarnaast kun je Ryker volledig laten customizen met diverse accessoires. Denk hierbij aan andere zadels, FOX ophanging, Akrapovic uitlaten, andere kleurpanelen, velgen, ga zo maar door. Niks is te gek!

De Can-Am Ryker 600 is er al vanaf € 11.240,00 incl. afleveringskosten

Met de Can-Am Ryker trapt Can-Am het tijdperk in voor dit kleine broertje van de Can-Am Spyder. Deze vette machine is voorzien van de nieuwste technieken voor een betaalbare prijs. De Ryker is een absolute musthave.


Cam-Am Ryker 600 zelf samenstellen

De Can-Am Ryker kun je helemaal zelf samenstellen. Op deze manier rij jij jouw unieke driewieler. De Can-Am Ryker kun je samenstellen via de onderstaande app. Android is nog niet beschikbaar.

Kleurstelling
Eén van de toffe features aan de Can-Am Ryker is dat je via de bovenstaande app helemaal los kunt gaan met samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit maarliefst 12 kleuren voor de kappen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.


Can-Am Ryker 600 eigenschappen

Klik hier voor de brochure

Aantal cilinders2
Cilinderinhoud600CC
PK47
TransmissieVolledig automaat
DisplayStrakke 4,5″ digitaal display met snelheidsmeter, toerenteller en informatie
BergruimteCompact handschoenkastje
OnderstelKYB Suspension
Driving modesStandaard en eco
UfitDoor zijn speciale frame is het mogelijk om een persoonlijke voetsteunpositie te verwezenlijken d.m.v. het Ufit-systeem.
AansluitingenDubbele USB aansluiting voor al uw apparaten

Kom de Can-Am Ryker 600 bezichtigen!

Ben je geïnteresseerd in deze Can-Am Ryker 600? Kom gezellig buurten. Je bent van harte welkom in onze showroom. Wil je een proefritje maken? Maak dan even een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Bel ons op 0180 – 44 31 06 of klik op de knop hieronder.

Neem contact op

Ga terug naar de Rykers