fbpx Menu

Can-Am Spyder 2019 modellen

De Can-Am Spyder verovert wereldwijd snel terrein met zjin gave looks en unieke karakter. De Can-Am Spyder zorgt ervoor dat je niet meer speciaal een motor rijbewijs nodig hebt voor een vette ervaring op de weg! Bekijk de brochure voor meer informatie. Hieronder hebben wij de 2019 modellen van de Can-Am Spyder voor jou op een rijtje gezet.

Can-Am 2019 Spyder modellen

2019 Can-Am Spder F3 (black)

Can-Am Spyder F3
Vanaf € 21990,-
Bekijk deze Spyder

Can-Am Spyder F3-S
Vanaf € 25790,-
Bekijk deze Spyder

Can-Am Spyder F3-S Liquid Titanium)

Can-Am Spyder F3-S Liquid Titanium
Vanaf € 26990,-
Bekijk deze Spyder

2019 Can-Am Spyder F3-T Liquid Titanium

Can-Am Spyder F3-T Liquid Titanium
Vanaf € 28990,-
Bekijk deze Spyder

2019 Can-Am Spyder F3 Limited (white)

Can-am Spyder F3 Limited
Vanaf € 32490,-
Bekijk deze Spyder

2019 Can-Am Spyder F3 Limited (chrome-black)

Can-Am Spyder F3 Limited Chrome black
Vanaf € 33690,-
Bekijk deze Spyder

2019 Can-Am Spder RT Limited (white)

Can-Am Spyder RT Limited
Vanaf € 34290,-
Bekijk deze Spyder

Can-Am Spyder kopen?

Can-Am Spyder kopen? Dan ben je bij ons aan het adres. Wij kunnen vol trots zeggen dat we de grootste en vetste Can-Am dealer van Nederland zijn. Met ruim zeven nieuwe Can-Am Spyder modellen in een tal van verschillende kleuren ben je bij ons aan het juiste adres.

Can-Am Ryker

Naast de Can-Am Spyder mogen wij sinds dit jaar ook het kleine broertje, de Can-Am Ryker aanbieden. Wij hebben voor je de Can-Am Ryker 600, Ryker 900 en Ryker 900 Rally in onze showroom staan. Kom gezellig buurten, je bent van harte welkom.

Neem contact op

Can-Am Spyder accessoires

De Can-Am Spyder verovert in groot tempo de hele wereld. Dit gave apparaat onderscheid zich door de vele mogelijkheden. Naast het brede scala aan accessoires kun je de Can-Am Spyder helemaal op jouw maat laten afstellen. Dit betekent het perfecte rijcomfort vergezeld met dikke looks. Qua accessoires kun je denken aan een dik Akrapovic uitlaatsysteem, andere velgen, stuuraccessoires, uitbreiding van je opbergsysteem en meer.

In onze 2019 accessoires brochure vind je alle coole extra’s die er te vinden zijn. Uiteraard is alles wat je in de brochure vindt ook door ons leverbaar. Voorkom teleurstelling en informeer goed naar de levertijden. Meer weten? Bel naar 0180 – 44 31 06.

Bekijk de accessoires brochure

Can-Am Spyder specialist

Wij roepen niet alleen dat we dé specialist zijn op het gebied van de Can-Am Spyder, maar dit is wat onze klanten ook ervaren. Deze gave machine heeft speciale zorg nodig en kun je niet zomaar bij elke dealer aanbieden voor onderhoud. Naast onderhoud kun je bij ons ook terecht voor het aanpassen en uitbreiden van je eigen Can-Am Spyder. Niks is ons te gek, dus heb je speciale wensen? Geef ze aan ons door en wij kijken wat er voor jou mogelijk is.

Wil je langskomen? Wees van harte welkom. Wil je een proefrit maken? Voorkom teleurstelling en maak eerst even een afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0180 – 44 31 06 of klik op de knop hieronder.

Neem contact op