fbpx Menu

Motor kopen Rotterdam

Motor kopen Rotterdam

Wilt u een motor kopen in Rotterdam? U bent bij Motorcompany aan het juiste adres. Wij hebben diverse motoren in ons aanbod. Denk hierbij aan merken als Honda, Kawasaki, Suzuki, maar ook minder bekende merken als Moto Guzzi. Het gevoel van vrijheid, de wind in uw gezicht tijdens het rijden, niet langer last van files, de adrenaline die door u heen raast als u door de bocht gaat. Dit alles is binnen handbereik met onze motoren bij Motorcompany.

Motor kopen Rotterdam: Can-Am Spyder

Wij zijn dé Can-Am dealer van midden Nederland. Er zijn maar vier dealers die Can-Am in Nederland mogen vertegenwoordigen. En wij zijn er één van! Wij hebben ruim zeven verschillende uitvoeringen op voorraad. Wil je toeren? Kijk dan eens naar de Can-Am Spyder RT-S of de RT Limited. Of wilt u juist sportief rijden? Dan is de Can-Am Spdyer F3-S Daytona echt iets voor u. Wilt u meer weten? Wij hebben een uitgebreide showroom waar u onze Spyders kunt komen bezichtigen. Uiteraard mag u zich ook aanmelden voor een proefrit. Wij nemen contact met u op om de rit te bevestigen. Can-Am Spyder kopen bij Motorcompany.

Onderhoud en reparatie

Het is erg belangrijk om een motor goed te onderhouden. Dit om zo schade en defecten te voorkomen. Wanneer een motor goed wordt onderhouden gaat deze langer mee, en blijft de motor goed functioneren. Zonder onderhoudt zal de motor minder goed werken. Door de gebruikssporen kunnen de prestaties verminderen, de onderdelen kunnen gaan roesten, en kleine mankementen kunnen voor irritaties tijdens het rijden zorgen. Voorbeelden van kleine mankementen zijn bijvoorbeeld een kleine afwijking in het stuur of een tikkend spatbord. Het is belangrijk om de mankementen op tijd op te lossen, om zo ergere problemen te voorkomen.

Ons motto: Zorgeloos genieten van motorrijden. Elke motorfiets heeft periodiek onderhoud nodig. Wij heten u van harte welkom. Komt u langs voor een beurt? Dan kijken wij gelijk even uw hele motor na. Het is immers ontzettend belangrijk om uw tweewieler veilig op de weg te houden. Maak een afspraak via ons afspraakformulier.

Wij kunnen u o.a. helpen met:

  • Kleine onderhoudsbeurt
  • Olie verversen
  • Controleren/ reinigen van de remmen
  • Bandenspanning en slijtage controleren. Eventueel kunnen wij nieuwe banden op uw motor leggen
  • Accu testen
  • Oliefilter vervangen

Onderhoudsbeurten

U kunt voor onderhoudsbeurten terecht op onze locatie in Nieuwerkerk. Daar kunt u tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie onder genot van een kopje koffie wachten tot de motor klaar is. Is de motor afgeschreven of niet meer naar wens? Dan kunt u bij Motorcompany terecht voor een nieuwe motor. In de showroom zijn verschillende motoren te vinden waaronder de Can-Am Spyder en Can Am-Ryker.

Bij Motorcompany wordt u voorzien van persoonlijke service. Voordat een reparatie plaatsvindt wordt er eerst met de klant overlegd wat er gedaan moet worden en wat de kosten zullen zijn. Wanneer tijdens de reparatie onvoorziene werkzaamheden aan het licht komen, dan wordt de klant hierover geïnformeerd. Dit wordt gedaan om teleurstellingen te voorkomen.

De tarieven voor het onderhouden van de motor liggen bij ons erg laag vergeleken met andere motorzaken. Omdat wij onze kosten erg laag houden d.m.v. een kleine voorraad kunnen wij voor een bijzonder laag tarief de motor onderhouden en repareren.  

Wilt u een motor kopen in Rotterdam? Of wilt u terecht bij ons voor onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480 8010 of maak gebruik van ons contactformulier.