fbpx Menu

Motorzaak Barendrecht

Motorzaak BarendrechtBent u op zoek naar een Motorzaak in Barendrecht of omgeving? Het is de moeite waard om bij Motorcompany langs te gaan. Wij hebben een goed ingerichte werkplaats om u te helpen met o.a. het onderhouden of repareren van uw motor. Daarnaast hebben wij een mooie showroom waar u onze motoren kunt bezichtigen.

Over onze Motorzaak nabij Barendrecht

Door onze uitstekende service voor een scherpe prijs krijgen steeds meer klanten. Op dit moment hebben wij vooral klanten in Rotterdam, Ridderkerk en Zoetermeer. Maar ook vanuit de rest van het land bent u van harte welkom. Uiteraard werken wij met alle bekend merken van Honda en Suzuki tot Moto Guzzi en Piaggio.

Verkoop van motoren

Wij hebben een leuke voorraad motoren en Can-Am Spyders. Bekijk ons aanbod voor de actuele voorraad. Ziet u een motor staan waarin interesse in heeft? Wij heten u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom.

Can Am Spyders

Wij zijn een van de vier exclusieve Can-Am Spyder dealers in Nederland. Wilt u een Can-Am Spyder kopen? Kom langs. Uiteraard kunt u een proefrit aanvragen om zelf de Can-Am Spyder te ontdekken. U kunt bij ons in de omgeving een schitterende proefrit maken. Wij hebben mooie wegen die u via diverse bochten naar de snelweg leiden, waar u het optrek vermogen van onze Can-Am Spyders kunt proberen.

De voordelen van onze motorzaak

Waarom kiest u voor Motorcompany:

  • U kunt bij ons terecht voor onderhoud aan uw motor.
  • Wij kunnen u helpen met schade calculatie en reparatie van uw motor.
  • U kunt uw motor (GRATIS) laten controleren op de huidige staat van uw motor.
  • Wij hebben een uitgebreid aanbod motoren.
  • Wij zijn dé Can-Am dealer van Nederland.

Wilt u contact met ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0180 – 44 31 06 of ga naar contact.

Ga naar contact