fbpx Menu

Motorzaak Gouda

Motorzaak Gouda

Kom onze schitterende motorzaak nabij Gouda bezoeken. In onze showroom hebben wij diverse gebruikte – en nieuwe motoren voor u klaar staan om te bezichtigen. Voor elke motorliefhebber hebben wij wel wat leuks staan. Uiteraard mag u ook een proefrit maken! Als u van tevoren belt kunnen wij de motor voor u klaar maken. Denk er aan dat u uw helm meeneemt! Bekijk ons aanbod.

Een leuke extra van onze motorzaak is dat wij één van de vier exclusief geselecteerde Can-Am dealers in Nederland zijn. Onze passie voor motoren is niet ongemerkt gebleven en wij mogen dit monster op de Nederlandse markt introduceren. De Can-Am Spyder is nog niet super bekend, maar je ziet er steeds meer rond rijden. Deze aparte motorfiets zal er voor zorgen dat u het gesprek van de dag bent. De Spyder is te herkennen aan de twee wielen aan de voorzijde en het stoere design. Wij hebben maarliefst acht modellen in onze voorraad van dit achterwielaangedreven monster.

Onze motorzaak nabij Gouda werkt samen met NU Motorrijden

Wij mogen u niet adviseren rondom het financieren van uw motor. Daarom werken wij samen met NU Motorrijden. Met NU Motorrijden kunt u de motor van uw dromen vandaag nog financieren. U kunt gespreid betalen en u kunt eerder, boetevrij, aflossen. Het belangrijkste is dat de motor op uw naam komt te staan.

Onderhoud en reparatie

Als u veel kilometers maakt is het belangrijk om uw motor periodiek te laten onderhouden. Het controleren van de olie, bandenspanning en remklauwen zijn enkele van onze aandachtspunten. Door uw motor goed te onderhouden voorkomt u dat u met pech langs de weg komt te staan. Heeft u per ongeluk schade gereden aan uw motor? Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen eventueel uw motor met onze bus op locatie ophalen.

Banden vernieuwen

Naast het controleren van de bandenspanning is het ook goed om de banden regelmatig op slijtage te controleren. Als uw banden al wat langer mee gaan kan het zijn dat de banden afvlakken. Dit heeft een nadelig effect op het rijgedrag van uw motorfiets. Het wordt lastiger om soepel een bocht door te gaan en ook uw remweg wordt langer. Wanneer u toe bent aan het vervangen van uw banden of als u twijfelt of uw banden aan vervanging toe zijn bent u van harte welkom bij Motorcompany. Onze specialisten kunnen u ter plekke adviseren. Wij kijken gelijk of u een harde- of zachte compound nodig heeft, afhankelijk van uw rijstijl.

Neem contact met ons op

Wilt u even langskomen? Onze motorzaak ligt op 5 minuten rijafstand van Gouda. Wij zijn goed bereikbaar en u heeft bij ons voldoende parkeergelegenheid. Meer weten? Bel ons op 020 – 480 8010 of maak gebruik van ons contactformulier.