fbpx Menu

Motorzaak Ridderkerk

Motorzaak Ridderkerk

Zorgeloos rijden op je motor? Wij weten wat hier voor nodig is. Door je motor periodiek te laten keuren weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Je bent immers op twee wielen een stuk kwetsbaarder dan in een auto. Je motor in orde hebben is van vitaal belang. Naast het klein- en groot onderhoud aan je motor kun je ook terecht voor reparaties en occasions.

Motorzaak Ridderkerk: vele tevreden klanten

Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en Zoetermeer? Onze motorzaak is dan op maximaal 20 minuutjes rijafstand te vinden. Wij hebben in de loop der jaren een behoorlijk klantenbestand opgebouwd. Dit komt doordat wij actief meedenken met onze klanten en niet alleen denken aan onze eigen portemonnee. Wij geloven in een langdurige relatie met onze klanten.

Naast het onderhoud, reparaties en de verkoop van occasions zijn wij ook dé Can-Am Spyder specialist in Nederland. Dit schitterende apparaat op drie wielen geeft jou een eigentijdse ervaring. Voor zowel de korte- als lange afstand is de Can-Am Spyder een waar genot om op te rijden. Bekijk onze modellen.

Motorzaak Ridderkerk

Benieuwd of wij iets leuks voor jou hebben staan? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0180 – 44 31 06 of maak gebruik van ons contactformulier. Je bent uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom om onze voorraad motoren te bezichtigen. Bekijk onze openingstijden.

Neem contact op