fbpx Menu

Motorzaak Rotterdam

Motorzaak RotterdamZorgeloos rijden op uw motor? Onze motorzaak nabij Rotterdam helpt u graag daarbij! Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw motor in perfecte staat is en blijft. Komt u langs voor onderhoud of een reparatie? Dan kunt u onder het genot van een kopje koffie in onze showroom rondlopen terwijl u wacht op uw motor. In onze schitterende showroom bevindt zich een scala aan motoren, maar ook de gloednieuwe Can-Am Spyder. De Can-Am Spyder is komen overwaaien uit Amerika en is razend populair. Bekijk onze spyders.

Motorzaak Rotterdam – onderhoud, reparatie en verkoop

Wanneer u elke dag op uw motor rijdt is het belangrijk uw motor regelmatig langs te brengen voor een controle. Het kan altijd zijn dat wanneer u veel kilometers maakt onderdelen zullen slijten of dat er iets stuks gaat. De passie voor motorfietsen van onze medewerkers ziet u terug in ons werk. Ons oog voor detail en de kennis die wij hebben over motoren zorgen ervoor dat u gerust uw motor bij ons kunt neerzetten. Uw motor wordt van begin tot eind nagelopen. We kijken alles na van uw accu, het koelsysteem tot de oliefilter en het remsysteem.

Verkoop van diverse motoren en Can-Am Spyders

Naast onderhoud en reparatie hebben wij ook diverse motoren in de verkoop. Benieuwd of wij iets leuks voor u hebben staan? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0180 – 44 31 06 of maak gebruik van ons contactformulier. U bent uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom om onze voorraad motoren te bezichtigen. Bekijk onze openingstijden.

De voordelen van Motorcompany:

  • U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop.
  • Gratis controle op de huidige staat van uw motor.
  • Vrijblijvend advies over styling en aanpassingen aan uw motor.
  • U kunt op korte termijn terecht.

Neem contact op