fbpx Menu

Motorzaak Rotterdam

Slechts een kwartiertje rijden van Rotterdam vindt u de leukste motorzaak van Nederland. Motorcompany a/d IJsel

Motorzaak Rotterdam

Kom langs onze motorzaak nabij Rotterdam. In onze showroom vindt u een scala aan motoren, maar ook de Can-Am Spyder en Can-Am Ryker. De Can-Am familie is komen overwaaien uit Amerika en is razend populair.

Bekijk onze voorraad

Onderhoud en reparatie

Als u elke dag op uw motor rijdt is het belangrijk uw motor regelmatig langs te brengen voor een controle. Voorkom dat u met pech langs de weg komt te staan en voorkom onnodige schades.

Neem contact op

Webshop

Op zoek naar accessoires of dikke upgrades voor je eigen Can-Am Spyder of Ryker? Bekijk nu onze store. Can-Am Store Nederland heeft maar dan 2000 Aftermarket en OEM-onderdelen op voorraad.

Bekijk de webshop

Financiering

Heeft u uw droom motorfiets, Can-Am Spyder of Can-Am Ryker gezien en valt deze net buiten het budget? Ontdek het Betaalgemak van NuMotorrijden. Vandaag nog rijden!

Financiering

Can-Am Spyder 2020 modellen

Motorzaak Rotterdam

Zorgeloos rijden op uw motor? Onze motorzaak nabij Rotterdam helpt u graag daarbij! Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw motor in perfecte staat is en blijft. Komt u langs voor onderhoud of een reparatie? Dan kunt u onder het genot van een kopje koffie in onze showroom rondlopen terwijl u wacht op uw motor. U kunt bij een grote reparatie/onderhoudsbeurt de motor de volgende dag op komen halen. In onze schitterende showroom bevindt zich een scala aan motoren, maar ook de gloednieuwe Can-Am Spyder. De Can-Am Spyder is komen overwaaien uit Amerika en is razend populair. Bekijk onze spyders.

Motorzaak Rotterdam – onderhoud, reparatie en verkoop

Wanneer u elke dag op uw motor rijdt is het belangrijk uw motor regelmatig langs te brengen voor een controle. Het kan altijd zijn dat wanneer u veel kilometers maakt onderdelen zullen slijten of dat er iets stuk gaat. De passie voor motorfietsen van onze medewerkers ziet u terug in ons werk. Ons oog voor detail en de kennis die wij hebben over motoren zorgen ervoor dat u gerust uw motor bij ons kunt neerzetten. Uw motor wordt van begin tot eind nagelopen. We kijken alles na van uw accu, het koelsysteem tot de oliefilter en het remsysteem. U kunt na een bezoek bij onze motorzaak weer veilig en zonder mankementen de weg op.

Wanneer er problemen zijn met de motor denken mensen vaak ‘’dat los ik zelf wel even op’’. Dit is erg af te raden. Vaak wordt de motor er niet beter van wanneer je zonder enige ervaring iets probeert te repareren. Wij hebben een team van specialisten op het gebied van motoren die voor u klaar staan om uw motor te repareren.

Verkoop van diverse motoren en Can-Am Spyders

Wij bieden een ruim assortiment aan met diverse soorten motoren. Er zijn vier dealers die Can-Am mogen vertegenwoordigen in Nederland. Daar zijn wij er een van! Met ruim zeven verschillende Can-Am uitvoeringen zijn wij dé Can-Am dealer van midden Nederland.  Naast Can-Ams worden er ook andere motoren verkocht. Deze zijn samen met de Can-Ams te zien in onze showroom. Benieuwd of wij iets leuks voor u hebben staan? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480 8010 of maak gebruik van ons contactformulier. U bent uiteraard ook zonder afspraak van harte welkom om onze voorraad motoren te bezichtigen. Bekijk onze openingstijden.

De voordelen van Motorcompany:

  • U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop.
  • U krijgt een calculatie van de schade van de motor voor de reparatie.
  • Gratis controle op de huidige staat van uw motor.
  • Vrijblijvend advies over styling en aanpassingen aan uw motor.
  • U kunt op korte termijn terecht.
  • U kunt er zowel motors kopen als verkopen.
  • Bij ons zijn de prijzen een stuk lager dan bij de concurrenten.
  • We zijn één van de vier Can-Am dealers in Nederland.

Wij werken transparant tegenover onze klanten, alles gaat in overleg. Blijkt het dat er tijdens de reparatie/onderhoudsbeurt complicaties? Dan wordt er altijd contact gelegd met de klant. Om zo eventuele teleurstellingen te voorkomen. Wij repareren en onderhouden uw motor voor een ongekend lage prijs. Wij zijn dan ook veruit de goedkoopste in de omgeving Rotterdam. U kunt voor alles omtrent de motor bij ons terecht. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Laat een berichtje achter!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.