fbpx Menu

Motorzaak Schiedam

Motorzaak SchiedamOnze motorzaak nabij Schiedam heeft een schitterende showroom waar u onze occasions en nieuwe motoren kunt komen bezichtigen. Wij hebben een leuk aanbod motorfietsen voor elk type motor rijder. Bekijk ons aanbod. Daarnaast zijn wij één van de vier Can-Am Spyder dealers in Nederland. Wij zijn door de wereldwijde leverancier van Can-Am uitgekozen om deze schitterende motorfietsen in onze showroom te mogen plaatsen. Dit unieke voertuig is een absolute eye-catcher. De twee wielen aan de voorzijde en het lage zwaartepunt zorgen voor super veel stabiliteit op de weg. Het achterwiel zorgt ervoor dat de PK’s goed op het wegdek komen. Bekijk hier de acht modellen die wij aan u kunnen aanbieden.

Motorzaak Schiedam – financiering motor

Bij deze motorzaak nabij Schiedam is NU Motorrijden mogelijk. Wij mogen u namelijk niet adviseren rondom het financieren van uw motor. Daarom verwijzen wij u door naar NU Motorrijden. NU Motorrijden brengt verschillende voordelen met zich mee. Waaronder dat u gespreid kunt betalen. En het is mogelijk om eerder, boetevrij, af te lossen. Besluit u met NU Motorrijden in zee te gaan? De motor komt gelijk op uw naam te staan.

Onderhoud en reparatie

Naast nieuwe motoren en occasions kunt u ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud aan uw motorfiets. Ook als u schade heeft gereden staat ons team voor u klaar. Als u blijft wachten op uw motor kunt u onder het genot van een kopje koffie rustig rondlopen in onze showroom.

Banden vernieuwen

Als u veel op uw motor rondrijdt zullen uw banden steeds vlakker worden. Voor de juiste wegligging, goede grip en het goede bochtenwerk is het zaak dat u uw banden tijdig vervangt. Een band waar geen juiste ronding op zit kan er voor zorgen dat het maken van bochten lastiger wordt en bij gladheid krijgt u een langere remweg. Weet u niet of u juist een zachte of hardere band nodig heeft? Of twijfelt u misschien tussen een 180 of 190 band? Laat u vrijblijvend adviseren door Motorcompany.

Contact met Motorcompany

Wilt u graag komen kennismaken met Motorcompany? Onze motorzaak ligt op 20 minuten rijafstand van Schiedam. Wij zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Meer weten? Bel ons op 0180 – 44 31 06 of maak gebruik van ons contactformulier.