fbpx Menu

Motorzaak Waddinxveen

Motorzaak WaddinxveenMotorcompany is dé motorzaak nabij Waddinxveen. U kunt bij ons terecht voor gebruikte – en nieuwe motoren. Loop op uw gemakje rond in onze schitterende showroom. Als u een motor ziet staan waar u een proefrit op wilt maken kunt u een van onze medewerkers benaderen. Wij maken de motor graag voor u klaar, zodat u rustig een stukje kunt toeren. Vergeet niet uw helm mee te nemen! Bekijk ons aanbod.

Naast onze occassions en gebruikte motoren mogen wij u ook de Can-Am Spyder aanbieden. Wij zijn één van de vier exclusief geselecteerde bedrijven in Nederland die u dit monster mogen aanbieden. Met zijn aparte uiterlijk is de Can-Am Spyder een absolute blikkenvanger. U kunt de Spyder herkennen aan de twee voorwielen aan de voorkant van het voertuig en de lage wegligging. Deze gave machine is achterwiel aangedreven en super stabiel door het lage zwaartepunt. Wij voeren maarliefst acht modellen in onze voorraad.

Financiering nodig? Dit kan bij onze motorzaak nabij Waddinxveen

Onze motorzaak nabij Waddinxveen maakt het u via NU Motorrijden mogelijk om elke motor te financieren. Wij mogen u niet adviseren rondom de financiering van uw motorfiets. Daarom verwijzen wij u door naar NU Motorrijden. Het zou jammer zijn als u de motor van uw dromen moet laten staan, omdat u budget tekort komt. Met NU Motorrijden kunt u dit gat dichten. Een groot voordeel van NU Motorrijden is dat u gespreid kunt betalen en u kunt eerder, boetevrij, aflossen. Uiteraard komt de motor op uw naam te staan.

Het laten uitvoeren van onderhoud of reparatie

Als u op een motor rijdt is het belangrijk om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Immers rijdt u maar op twee wielen en bent u erg kwetsbaar op een motor. Uw motor in topconditie houden zorgt ervoor dat u veilig aan het verkeerd kunt blijven deelnemen. Heeft u onverhoopt toch schade gereden? Of is uw motor omgevallen? Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen eventueel uw motor met onze bus op locatie ophalen.

Nieuwe banden

Na de hoognodige kilometers kunnen u banden afvlakken. Dit benadeelt het rijgedrag van de motor. Bochten worden lastiger om te maken en ook uw remweg wordt langer naarmate het midden vlak van uw band afslijt. Houdt u banden dus goed in de gaten. Als u op het punt komt om uw banden te vervangen helpen wij u graag weer de weg op. Twijfelt u over welke band bij u past? Zoekt u een harde- of zachte compound? Of weet u niet of u een 180 of 190 band nodig heeft? Onze specialisten kunnen u vrijblijvend advies geven.

Neem contact met ons op

Wilt u even langskomen? Onze motorzaak ligt op een kwartier rijafstand van Waddinxveen. Wij zijn goed bereikbaar en u heeft bij ons voldoende parkeergelegenheid. Meer weten? Bel ons op 020 – 480 8010 of maak gebruik van ons contactformulier.