fbpx Menu

Reparatie: schade aan je motorfiets?

Schade aan je motor? Wel of niet jouw schuld, het is altijd vervelend. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten repareren van je motor. Wij kunnen de motor weer helemaal in originele staat herstellen. Alle technische en optische mankementen worden verholpen. Je kunt weer veilig de weg op!

Verzekeringskwestie? Eerst maken we een schaderapport

Als het een verzekeringskwestie is maken allereerst een schaderapport op en brengen de schade van de motor en eventuele kleding in kaart.

Ben je goed verzekerd, dan zijn alle kosten meestal te verhalen op de tegenpartij en daar helpen we je bij. Mocht het schade bedrag hoog uit vallen komt er in veel gevallen een onafhankelijke expert bij ons langs om een expertise uit te voeren. Aan de hand van het schade rapport brengen wij de expert op de hoogte van de beschadigde onderdelen en eventuele kleding. De expert brengt dan op zijn beurt weer verslag uit aan beide verzekeraars. Als je in het gelijk wordt gesteld dan wordt het schadebedrag op uw rekening gestort. Als je het geld hebt ontvangen kunnen wij voor jou aan de gang om de motor weer te herstellen. De motor komt er weer als nieuw bij te staan.

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je langs komen voor onderhoud, reparatie of een GRATIS check van je motor? Maak vrijblijvend een afspraak. Heb je een vraag of opmerking over Motorcompany of onze dienstverlening? Je kunt ons bereiken op info@motorcompany.nl of ga naar contact.

Maak een afspraak