Reparatie: schade aan uw motorfiets?

Schade aan uw motor? Wel of u niet uw schuld dat is altijd vervelend. Bij ons bent u ook dan aan het juiste adres. Moet de motor weer hersteld word in de originele staat of moet de moet de motor weer technische veilig op de weg komen? In beide gevallen gaan we samen met u naar de beste optie kijken. We maken allereerst een schaderapport op en brengen de schade van de motor en eventuele kleding in kaart.

Bent u goed verzekerd, dan zijn alle kosten meestal te verhalen op de tegenpartij en daar helpen we u bij. Mocht het een schade bedrag hoog uit vallen komt er in veel gevallen een onafhankelijke expert bij ons langs om een expertise uit te voeren. Aan de hand van het schade rapport brengen wij de expert op de hoogte van de beschadigde onderdelen en eventuele kleding. De expert brengt dan op zijn beurt weer verslag uit aan beide verzekeraars. Als u in uw gelijk wordt gesteld dan wordt het schadebedrag op uw rekening gestort. Als u het geld heeft ontvangen dan kunnen wij voor u aan de gang om de motor weer in zijn originele staat terug te brengen, zodat hij er weer net zo mooi bijstaat als voor de schade.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wilt u langs komen voor onderhoud, reparatie of een GRATIS check op uw motor? Maak vrijblijvend een afspraak. Heeft u een vraag of opmerking over Motorcompany of onze dienstverlening? U kunt ons bereiken op info@motorcompany.nl of ga naar contact.

Maak een afspraak