fbpx Menu

Spyder motor kopen? Ontmoet de Can-Am Spyder en Can-Am ryker

Spyder motor kopen? Wij introduceren je graag aan de Can-Am Spyder en het kleine broertje van de Spyder, de Can-Am Ryker. Deze brute machines zorgen ervoor dat iedereen zijn hoofd omdraait als je langsrijdt.

Spyder motor kopen

Een Spyder motor heet eigenlijk Can-Am Spyder. Deze vette apparaten zijn overkomen waaien vanuit Amerika en zijn een absolute musthave!

Neem contact op

Can-Am Spyder

De Can-Am Spyder staat bekend om zijn brute looks en gaaf geluid. Niks gaat boven het geluid van een dikke Akrapovic uitlaat op een Can-Am Spyder.

Can-Am Spyder

Can-Am Ryker

De Can-Am Ryker is het kleine broertje van de Spyder. De Ryker heeft dezelfde dikke uitstraling als de Spyder, maar voor de helft van het geld.

Can-Am Ryker

Zakelijk leasen

Je kunt bij ons nu zakelijk leasen. Je eigen Spyder of Ryker is dus binnen handbereik voor een vast – en laag maandbedrag. Meer weten? Klik op de link hieronder.

Can-Am lease

Can-Am Spyder 2020 modellen

Spyder motor kopen

Zoveel opties, zoveel keuzes! De Can-Am Spyder is werkelijk waar uniek. Je kunt deze machine volledig aanpassen aan jouw smaak. Dit betekent dat je een 100% unieke Can-Am Spyder kunt rijden. Wil je hulp bij het kiezen van de accessoires? Kom gerust langs. We gaan samen met jou aan tafel en kijken wat je smaak is en wat daar bij past. Je kunt dan zelf kiezen welke accessoires je op je eigen Spyder wilt.

Kom gezellig langs!

Uiteraard is het mogelijk om een proefritje te maken. Voor het maken van een proefrit willen we wel graag dat je eerste even belt. Dan kunnen wij even kijken of de Spyder niet toevallig net verkocht is. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0180 – 44 31 06.

Heb je al ons blog Can-Am rijbewijs gelezen? Check even of je wel op een Can-Am Spyder mag rijden.

Laat een berichtje achter!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.