fbpx Menu
Ga terug naar het overzicht

Can-Am Spyder RT LTD Sea To Sky

Can-Am Spyder RT LTD “Sea To Sky”

Naast de standaard RT Limited mogen we voor 2021 de RT Limited “Sea to Sky” verwelkomen. Hét vlaggenschip van de Can-Am Spyder reeks. Een waanzinnige aanvulling op de bestaande uitvoering, met veel fantastische extra’s. Met zijn eigen unieke design en velgen krijgen we met deze uitvoering ook een complete binnentassenset voor de zijkoffers en een trolley in het voorcompartiment aangeboden. Met zijn “Highland Green” afwerking in combinatie met titanium tonen is de trend voor 2021 absoluut gezet.

Leverbaar in de volgende kleuren:


Alle Can-Am Spyder RT LTD “Sea To Sky” eigenschappen die extra zijn ten opzichte van de RT LTD (Chrome):

Volledige specificatie lijst

  • Luxe Highland Green herkenbare kleur met de topkoffer in de kleur meespoten. Deze kleur in combinatie met de Titanium kleurige C & C gevreesde 6 spaakwielen maken de machine tot fantastisch afgewerkt geheel.
  • Hele comfortabele en verwarmde zadels met gelaagd met speciaal schuim voor optimaal comfort. Herkenbaar met de “Sea to Sky” afwerking en stiksels.
  • Opvallende titaniumkleurige afwerkingen en Sea-to-Sky badges.
  • 2 semiharde reistassen voor in de zijkoffers en een mooie voorgevormde trolley voor de opslagruimte. Ook wordt het achter paneel meegeleverd in de herkenbare “Highland Green” kleurstelling. Wanneer de topkoffer verwijderd wordt, kan dit mooi paneel daar voor teruggeplaatst worden. Dit voor een sportievere look.

Deze Can-Am Spyder RT LTD “Sea To Sky”

komen bezichten en een proefritje maken?

Wilt u op deze schitterende Can-Am Spyder RT LTD “Sea To Sky” een proefrit maken? Hij staat voor u klaar in onze showroom. Bel ons op 0180 – 44 31 06 of maak een afspraak.

Bereken uw financiering

Ga terug naar het overzicht